Motorcycle Event in Groenoordhallen

Op zaterdag 19 en zondag 20 februari wordt in de Groenoordhallen het Motorcycle Event gehouden. “Het Motorcycle Event is hét motorevenement voor de echte motorliefhebber,” zo laat de organisator weten. De bezoekers kunnen tijdens deze twee dagen genieten van de nieuwste producten en diensten op motorgebied. Het Motorcycle Event wordt in 2005 twee maal georganiseerd, in Zwolle en Leiden.

Exposanten van het Motorcycle Event zijn importeurs en dealers van nieuwe en gebruikte motoren voor ieder type motorrijder en leveranciers van motorgerelateerde producten en diensten zoals kleding, helmen, onderdelen, vakanties, verzekeringen, accessoires en nog veel meer. De animo voor deelname aan het Motorcycle Event Leiden is groot. Bedrijven die vertegenwoordigd zijn in Leiden zijn onder andere Bruggeman Motoren, Hans van Wijk Motoren, HN-Motoren, Motor Mercuur, Motoport Haags Motorcentrum, Dutchmotos, Kicxstart, MAG, Schuring Tourmasters en Vrij-uit Motorreizen.

Naast het ruime aanbod van gebruikte en nieuwe motoren en aanverwante producten en diensten, worden er tijdens de beurs ook vele activiteiten georganiseerd voor de bezoekers. Zo is er onder andere de spectaculaire steile wand van Henny Kroeze. Dit is een attractie bestaande uit een houten ton van vijf meter hoog met een doorsnee van negen meter waarin gereden wordt met kart en indian motoren. Daarnaast worden er spectaculaire trial demonstraties gegeven.

Openingstijden:

Zaterdag 19 en zondag 20 februari 2005 Groenoordhallen Leiden 10.00 – 18.00 uur

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt EUR 8,00. Voor kinderen van 4 t/m
12 jaar (onder begeleiding) bedraagt de toegangsprijs EUR 4,00. Voor kinderen tot 4 jaar (onder begeleiding) is de toegang gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×