SP-coryfeeën in Leiden

Aanstaande vrijdagavond, 25 februari, organiseert de SP Leiden weer een ‘SfeerSPeer’ voor iedereen die wat wil weten over de SP. Op het programma dit keer een discussie tussen het Leidse SP Tweede Kamerlid Fenna Vergeer (onderwijs en integratie) en Eerste Kamerlid voor de SP, Tineke Slagter (praktiserend huisarts en ex-voorzitter van de Nederlandse Huisartsenvereniging).

Zij gaan met elkaar en de aanwezigen in debat over de politieke en maatschappelijke actualiteit. Met name zullen zij hun visie geven op de gezondheidszorg, verpleeghuizen, thuiszorg, dure medicijnen en de warboel van de verzekeringswereld.

Verder zijn er muziek, drankjes en hapjes. SfeerSPeer vindt plaats in de SPeer, Marnixstraat 18 in Leiden op vrijdagavond 25 februari. Het programma begint om 20.30 uur. Zaal open om 20.00 uur. Iedereen is welkom, toegang gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×