Internationale vrouwendag in Vrijplaats Boerhaavelaan

Dinsdag 8 maart, internationale vrouwendag, organiseert het Syrisch Democratisch Huis een publieke bijeenkomst in Vrijplaats Boerhaavelaan (Eurodusnie). Op internationale vrouwendag wordt aandacht gevraagd voor de positie van vrouwen wereldwijd. In een wereld waar onrecht, discriminatie en vervolging nog lang niet is uitgebannen worden vrouwen vaak dubbel hard getroffen.

Om aandacht te vragen voor de positie van vrouwen nodigt het Syrisch Democratisch Huis Nederlanders en medelanders uit voor een culturele bijeenkomst. Het programma bestaat uit odner meer hapjes en drankjes en een expositie van 28 schilderijen van Syrische kunstenaar Zenon Abdalla. De voertaal is Nederlands en Arabisch en de toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×