Politie zoekt getuigen tasjesroof Spanjaardsbrug

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de Spanjaardsbrug tussen Leiden en Leiderdorp. Een 53-jarige vrouw uit Leiderdorp reed omstreeks 01.45 uur met haar snorfiets vanuit Leiden over de Spanjaardsbrug. Midden op de brug werd ze door twee jongens tegengehouden. Een van hen trok haar tas van haar schouder. Door de ruk kwam de vrouw met haar snorfiets ten val, waarbij ze gewond raakte aan haar gezicht. Toen ze weer overeind gekomen was, waren de twee daders er al vandoor.

De politie verzoekt getuigen zich te melden. Het ging om twee jongens van ongeveer 19 jaar en ongeveer 1.85 m lang. Een van hen heeft een pokdalig gezicht. De ander draagt een bril. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×