Petra Schmidt, rechts van het midden, tekende voor de organisatie van het sigarengala. Er komt zeker een tweede editie, zo liet ze enthousiast weten. (Foto's: Chris de Waard).

Leids Sigarengala voor Dames

Afgelopen dinsdag werd in het chique restaurant Fabers in de Kloksteeg de eerste editie gehouden van het Leids Sigarengala voor Dames. Petra Schmidt, organisator van het sigarengala kan tevreden terugkijken op een uitverkocht onderonsje van de sigaarminnende dames uit de Sleutelstad.

“Het is echt niet zo dat we hier de hele avond sigaren zitten te roken,” vertelt organisator Petra Schmidt. “Het is een reuzegezellige avond voor dames uit Leiden die toevallig ook nog van een sigaartje houden.”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×