Negen aanhoudingen bij vechtpartijen

Afgelopen weekend zijn in totaal negen verdachten aangehouden toen de politie op de Nieuwe Beestenmarkt twee groepen jongeren uit elkaar wilde halen die met elkaar op de vuist dreigden te gaan. Daarbij werd ook een politiehond ingezet. Alle verdachten zijn na verhoor met een proces-verbaal weer naar huis gestuuurd.

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond rond 05.35 uur een dreigende situatie tussen twee groepen jongeren op de Nieuwe Beestenmarkt. In een café was ruzie ontstaan en die wilde de jongeren buiten uitvechten. De politie wist de groepen met behulp van een politiehond te scheiden. Negen jongeren uit Leiden in de leeftijd van 16 tot 31 jaar weigerden te vertrekken, beledigden agenten en probeerden andere aanhoudingen te beletten. Zij werden allemaal aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×