Alphenaar door winkelruit gegooid

Een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn werd afgelopen weekend om 04.30 uur door een ruit van een winkel aan de Breestraat gegooid. Hij liep daardoor wonden aan het hoofd, rug en vinger op. De Alphenaar liep met een plaatsgenoot over de Breestraat toen een nog onbekende man hem daar plotseling beetpakte. Bij de worsteling die ontstond, vielen ze beiden door de winkelruit. Zijn plaatsgenoot wist hem vervolgens te ontzetten. De aanvaller liep daarop weg.

De Alphenaar, die geen flauw benul heeft waarom hij werd aangevallen, liet zich in het LUMC aan zijn verwondingen behandelen en deed bij de politie aangifte van mishandeling. De politie stelt een onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×