Kamermeerderheid tegen Eurodusnie-subsidie

Een meerderheid van VVD, CDA en LPF in de Tweede Kamer vindt dat de linkse actiegroep Eurodusnie uit Leiden geen 40.000 euro subsidie had mogen krijgen van de referendumcommissie. Eurodusnie wil het geld gebruiken voor een actie tegen de Europese grondwet. Het CDA vindt het onbegrijpelijk om geld te geven aan ‘mensen die met slagroomtaarten hun mening verkondigen’. Volgens de VVD tast Eurodusnie de rechtsstaat aan.

VVD Kamerlid Van Balen wil dat de referendumcommissie de subsidietoekenning aan eurodusnie heroverweegt. Ook wil hij dat wordt uitgezocht wie er precies achter de andere subsidieaanvragers zitten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×