Voorzitter Ton Geenjaar van het 3 October Gilde overhandigt en cheque van 15.000 euro aan de voorzitter van de 3 October Vereeniging Piet Sterkenburg. (Foto's: Chris de Waard).

Eerste jubileumgala 3 October Gilde

Afgelopen vrijdag vierde het 3 October Gilde haar eerste jubileum. Het gilde is een groep van inmiddels zo’n 150 Leidse ondernemers die de 3 October Vereniging financieel steunt. Zo betaalt het gilde de laatste jaren de gratis hutspotmaaltijd. Tijdens het gala werd er opnieuw geld ingezameld door middel van de verkoop van certificaten. Van de opbrengst werd een gift van 2500 euro gedaan voor 3 Oktoberactiviteiten voor de kinderen in het LUMC. Ook ging er 15.000 euro naar de 3 October Vereeniging voor 3500 hutspotmaaltijden.

Onder de bezoekers van het gala waren naast honderden ondernemers onder andere burgemeester Lenferink en minister Pechtold.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×