Quick Boys verliest kort geding

Amateurclub Quick Boys uit Katwijk is dit weekeinde bij winst in de laatste speelronde op titelconcurrent IJsselmeervogels nog niet zeker van het kampioenschap in de zaterdaghoofdklasse B. De voetbalclub moet de straf van de tuchtcommissie afwachten voor het wangedrag van supporters in de competitiewedstrijd tegen Capelle. Dat is de uitkomst van een kort geding dat Quick Boys voor de rechtbank in Utrecht heeft aangespannen tegen de KNVB.

De voetbalclub eiste geen verdere vervolging voor het wangedrag van de supporters, maar deze eis is vrijdag door de vice-president van de rechtbank verworpen. De motivering van het vonnis volgt binnen vier weken.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×