Leiden komt met hoogbouwvisie

Hoe hoog mag in Leiden worden gebouwd? En waar moet die hoogbouw komen? De gemeente Leiden wordt door ruimtegebrek steeds meer gedwongen om de oplossing te zoeken in hoge gebouwen. Om die ontwikkeling te sturen werkt de gemeente aan een hoogbouwvisie. Burgers en deskundigen praten tijdens een stadsdebat in natuurhistorisch museum Naturalis over de inhoud van die visie.    

Tijdens het stadsdebat presenteert stadsbouwmeester Donald Lambert de discussienota “Met Leids accent” en wordt een discussie gevoerd met Gerrit van der Plas, planoloog van de gemeente Amsterdam. Deskundigen, politici, belanghebbenden en burgers gaan met elkaar in gesprek over wat hoogbouw precies is en aan welke eisen het in Leiden zou moeten voldoen. Het stadsdebat in Naturalis begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur.   

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×