Politie onderzoekt vernielingen

De politie is een onderzoek begonnen naar de vernieling van een bushokje aan de Ingenieur Driessenstraat en een fiets en een reclamebord aan de Hoge Rijndijk. Deze vernielingen hebben in de nacht van zaterdag op zondag plaatsgevonden. Een buurtbewoner heeft rond de vernielde zaken een groep jongeren gezien, maar toen de politie arriveerde, was de groep al uit elkaar. De politie kon drie jongeren uit Leiden, Leiderdorp en Zoetermeer aanhouden en ondervragen. Zij zijn waarschijnlijk ooggetuige geweest van de vernielingen.

Twee jongens van 16 jaar, afkomstig uit Leiden, werden aangehouden. Het is nog onduidelijk wat zij met de vernielingen te maken hebben en ze zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×