Drie aanhoudingen na geldroof

De politie heeft gisteravond drie mannen aangehouden. Twee mannen, een 38-jarige en een 34-jarige Leidenaar, hadden geld gestolen van een 23-jarige Leidenaar. De 23-jarige was geld verschuldigd aan de mannen, maar vermoedelijk niet het bedrag wat zij hebben ontvreemd. De 23-jarige heeft daarop de politie ingeschakeld.

De politie heeft de twee Leidenaren aangehouden. Uit de verklaringen van deze mannen bleek echter dat de aangever geweld tegen hen gebruikt had, nadat zijn geld was gestolen. Op basis van de verklaringen is ook de aangever aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in naar het voorval.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×