Twee winkeldieven aangehouden

De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal. Rond 10.55 uur werd een 24-jarige man uit Den Haag betrapt toen hij met een paar niet betaalde schoenen een schoenwinkel uitliep. Een detectiepoortje ging af, waarna het personeel de man meenam en overdroeg aan de politie. Na zijn verhoor mocht hij met een dagvaarding om op 16 augustus voor de Politierechter in Den Haag te verschijnen het bureau verlaten. Betaald hij voor die tijd een boete van 155 euro dan behoeft hij niet voor te komen.

Rond 13.10 uur zagen medewerkers van een sportzaak aan de Lammenschansweg dat een 28-jarige man uit Kutno bezig was om alarmlabels van een broek en een shirt te verwijderen. Zij hielden de man in afwachting van de komst van de politie vast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×