Fietsendieven op heterdaad betrapt

De politie heeft woensdagnacht twee fietsendieven aangehouden op de Oude Rijn. Een bewoner was wakker geworden van gestommel en toen hij zijn gordijnen open deed, zag hij een man die een fiets probeerde te stelen. De verdachte schrok en rende weg. Naar aanleiding van het signalement wist de politie in de buurt een 28-jarige Leidenaar aan te houden. Hij liep samen met een 36-jarige Leidenaar met twee fietsen te zeulen, waarvan er één nog op slot stond. De mannen bekenden één fiets gestolen en de andere gevonden te hebben. Beiden zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de twee wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×