Man overvallen in woning in Leiderdorp

De Politie Hollands Midden stelt een onderzoek in naar de overval op een man in zijn woning aan de Achthovenerweg in Leiderdorp. In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juni werd een 55-jarige man overvallen door een nog onbekende, gemaskerde man. De overvaller heeft de bewoner vastgebonden waarna hij de woning heeft doorzocht. De volgende ochtend werd de vastgebonden bewoner aangetroffen door een kennis die hem heeft bevrijd. Het is nog niet duidelijk wat er precies is weggenomen.

De Politie Hollands Midden heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van twintig personen gevormd dat onder leiding van een officier van justitie de zaak onderzoekt.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×