Politie dringend op zoek naar getuigen verkrachting

De politie heeft in het onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een verwarde Leidse vrouw, vrijdag 1 juli in de bospark ‘Leidse Hout’, een aantal getuigen gehoord. Ook heeft de politie de afgelopen dagen voorbijgangers in de omgeving van de ‘Leidse Hout’ bevraagd. De politie wil weten of zij op vrijdagmorgen in het park of in de nabije omgeving zijn geweest en of zij iets verdachts hebben gezien. Zondagmorgen deed de politie met 50 ME-ers al een uitgebreid sporenonderzoek in het park.

De politie is verder op zoek naar getuigen die het slachtoffer, al dan niet met de nog onbekende dader, hebben gezien. Ook is de politie op zoek naar mensen die het slachtoffer, een 61-jarige vrouw, hebben gezien op de Dr. Lelylaan in Leiden. De vrouw werd daar omstreeks 14.15 uur aangetroffen. Ze was toen gekleed in een rode jas en spijkerbroek.

De Politie Hollands Midden verzoekt getuigen dringend om zich te melden. Hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt, alle informatie die kan leiden tot aanhouding van de dader is welkom. Belt u daarvoor met het algemeen telefoonnummer van de politie: 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×