Vrouw verkracht in schuur

In de nacht van vrijdag 1 juli op zaterdag 2 juli werd omstreeks 03.00 uur aan de Zuidsingel / Havenkade een 43-jarige vrouw in haar schuur verkracht. De vrouw wilde haar fiets na een avondje stappen in haar schuur zetten, toen ze plotseling werd overmeesterd door een man. Het gaat vermoedelijk om een Noord-Afrikaan met kort haar. Nadat hij haar verkracht had, verdween hij in onbekende richting. Van de man ontbreekt nog elk spoor. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.

Hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt, alle informatie die kan leiden tot aanhouding van de dader is welkom. Belt u daarvoor met het algemeen telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×