Leidenaar mishandelt 3-jarig meisje

Een 52-jarige man uit Leiden heeft vanmorgen in Katwijk een 3-jarig meisje uit die plaats een klap in het gezicht gegeven. Dit gebeurde in een supermarkt aan de Tramstraat. Het meisje stond met haar moeder bij de kassa toen zij een fles limonade van de afrekenband beetpakte. Kennelijk was deze fles van de man. Hij begon onmiddellijk te schreeuwen en sloeg het meisje. Daarna liep hij de winkel uit.

Personeelsleden die getuigen waren grepen in door de man vast te pakken en de politie te bellen. De man werd aangehouden voor de mishandeling en meegenomen naar het politiebureau. Na zijn verhoor mocht hij in de middag het bureau weer verlaten. Op 27 september zal hij zich voor zijn daad bij de Politierechter moeten verantwoorden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×