Voetbalteam ‘Leiden ruimt op!’ in actie voor Villa Pardoes

Op zaterdag 10 september geeft wethouder Rogier van der Sande (Wijkbeheer en Stedelijk Beheer) om 14.00 uur de aftrap voor een bijzondere voetbalwedstrijd. Medewerkers van de afdeling Afvalinzameling (dienst Milieu en Beheer) nemen het op tegen het World Master Team, dat bestaat uit oud-profvoetballers en Nederlandse sterren. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Pardoes.

Bekende Nederlanders zoals Geert Hoes (Goede Tijden Slechte Tijden), Marcel Bogarde (zanger van Timeless) en oud-internationals René van de Kerkhof en Ben Wijstekers komen in actie tegen de inzamelaars van het Leiden ruimt op!-team. De voetballers strijden om de eer én voor het goede doel. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar Villa Pardoes: een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes kunnen zij hier een week lang logeren en de Efteling, het Land van Ooit, de Beekse Bergen of Toverland bezoeken.

Iedereen is van harte welkom om de voetbalwedstrijd bij te wonen op het terrein van voetbalvereniging GHC in sportpark De Vliet aan de Voorschoterweg in Leiden. In de pauze en na afloop wordt gecollecteerd voor Villa Pardoes en er is een loterij met aantrekkelijke prijzen. Jong K&G steunt het goede doel met optredens voor de aftrap en in de pauze.

Bijdragen voor Villa Pardoes kunnen ook gestort worden op rekening 55.90.90.900 ten name van Villa Pardoes onder vermelding van ‘Leiden ruimt op!’.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×