Zes arrestaties bij vechtpartijen

De politie heeft het afgelopen weekeinde zes aanhoudingen verricht bij een viertal geweldsdelicten. Vrijdagavond kreeg een agent een kopstoot van een 38-jarige man uit Leiden. Agenten waren naar een tuin van een woning aan de Calandstraat gegaan na een brandmelding. Het bleek om een vuurkorf te gaan. De bewonder was niet blij met de komst van de agenten, werd agressief en deelde de kopstoot uit. Hij verzette zich vervolgens tegen zijn aanhouding.

Diezelfde avond ontstond er rond 23.40 uur een vechtpartij tussen een 37-jarige en 27-jarige Leidenaar in een café aan de Oude Vest. Beide mannen werden aangehouden en kregen proces-verbaal. Zaterdagmiddag mishandelde een 42-jarige Leidenaar een 26-jarige plaatsgenoot na een woordenwisseling op de Breestraat.

Afgelopen nacht ontstond er rond 01.00 uur een vechtpartij op de Stationsweg tussen vier personen. Er volgde twee aanhoudingen, een 22-jarige man uit Den Haag en een 20-jarige man uit Beek. Een 24-jarige man uit Eindhoven deed aangifte. De verdachten zijn nog ingesloten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×