Buurthuis Matilo bestaat 30 jaar

Buurthuis Matilo viert morgen feest. Het buurtcentrum bestaat namelijk dertig jaar en dat wordt flink gevierd. De officiële opening van het feest is om 11.00 uur in het Buurtcentrum Matilo. Ook wordt dan een speciale fototentoonstelling geopend over 30 jaar Matilo. De hele dag zijn er tal van activiteiten en optredens van onder andere het Zangkoor, een modeshow, een voorstelling Indiaanse Dans, een blokfluitshow, een optreden van Gymvereniging Groen Wit en een fietstocht. Om 10.00 uur wordt er begonnen met een optocht van versierde fietsen en steppen door de wijk voor kinderen. Verder is er voor de kinderen een speciaal dagprogramma georganiseerd. Ook is er ’s ochtends een optreden van Drumband Amigo. ‘Smiddags is er een optreden van Confuoco.

Vanaf 20.00 uur ’s avonds is er een grote feestavond met live optreden voor alle buurtbewoners en genodigden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×