Aanrijding na door rood rijden

Een 26-jarige automobilist uit IJmuiden veroorzaakte op de kruising van de Plesmanlaan, de Haagse Schouweg en de Ehrenfestweg een aanrijding. De man negeerde het rode licht en reed een 47-jarige vrouw uit Oegstgeest op haar bromfiets aan. Zowel de vrouw als haar 16-jarige zoon raakten daarbij gewond. Ze liepen letsel opaan been- hoofd en bovenlichaam. De zoon is vervoerd naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. De vrouw ging naar het LUMC. De politie stelde vast dat de veroorzaker te veel had gedronken. Zijn ademanalyse liet een uitslag zien van 335 ug/l (limiet 220 ug/l). De politie vorderde het rijbewijs van de automobilist in en maakt proces-verbaal op.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×