Twee gewonden na instorten balkonmuur

Een 32-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Leiden zijn gisteravond rond 23.00 uur gewond geraakt toen zij van de derde etage van een gebouw aan de Oude Herengracht waren gevallen. De twee wilden van het pand abseilen en hadden zich met één lijn gezekerd aan de reling van het balkon. Ter hoogte van de tweede verdieping brak de een deel van de balkonreling af, waardoor de twee een val maakten van ongeveer zes meter hoogte.

Volgens een omwonende die het voorval zag gebeuren, waren een zestal politiewagens en een drietal ambulances snel ter plaatse. De politie zette de Oude Herengracht af vanaf de Langegracht tot de Herensingelsingel. Ambulancepersoneel is geruime tijd bezig geweest met het verzorgen van de gewonden voordat deze naar het ziekenhuis kon worden vervoerd.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×