Aanhouding na diefstal met bedreiging

De politie heeft in de vroege ochtend van vrijdag 16 september een 33-jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van diefstal van een snorfiets. Op de Vestestraat werd de 23-jarige eigenaar van de snorfiets door een man met een mes bedreigd op het moment dat zijn rijwiel het begaf. Bij het zien van het mes is de 23-jarige Leidenaar weggerend. Daarbij werd hij kort achtervolgd door de man. De eigenaar heeft hierna de politie gebeld en is teruggelopen in de richting van de Vestestraat. De eigenaar zag dat de man probeerde de snorfiets te starten wat echter niet lukte. De man is hierna weggereden met de fiets waarmee hij ook was gekomen. De politie heeft de verdachte op basis van het opgegeven signalement op de Oude Rijn aangehouden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×