Politie zoekt tasjesdief

Een 58-jarige vrouw die over het fietspad bij de Doctor Lelylaan reed is door een onbekende man op een bromfiets van haar tas bestolen. Het voorval vond plaats even voor het tankstation, op maandag 19 september, omstreeks 07.45 uur. De fietsster reed in de richting van de Haagse Schouweg met haar tas in haar hand. De bromfietser kwam naast haar rijden en probeerde de tas weg te rukken. Door het verzet van de vrouw lukte dit niet meteen, pas na een aantal pogingen wist de man de tas uit haar handen los te krijgen. De vrouw is direct naar het tankstation gereden en heeft daar de politie ingeschakeld. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden bij de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×