Twaalf arrestaties bij drugsinval

De politie heeft afgelopen vrijdagavond in en om een woning aan de Jan Pieterszoon Coenhof twaalf mensen, elf mannen en twee vrouwen en afkomstig uit Leiden (9), Katwijk (2) en Rotterdam (1), aangehouden wegens het dealen en het gebruik van drugs. In de woning werden harddrugs, weed, cocaïne en artikelen voor het gebruik aangetroffen. Alle verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

De politie besloot tot de anti-drugsactie over te gaan na klachten uit de buurt over overlast van junks. Er waren aanwijzingen dat de bron de woning van de hoofdverdachte, een 42-jarige Leidenaar, was. Het dealen en gebruik van drugs ging 24 uur per dag door. Ook waren er aanwijzingen dat er mogelijk een vuurwapen in het pand aanwezig was. De politie doorzocht de woning en trof daarbij wel de drugs aan maar geen vuurwapen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×