Winkeldief opgepakt

De politie heeft vrijdag een 19-jarige Hagenaar aangehouden op verdenking van diefstal uit een warenhuis aan de Aalmarkt. De man had zonder betalen twee zonnebrillen en een jas weggenomen. Een beveiligingsmedewerker had gezien dat de verdachte schichtig om zich heen keek bij het verlaten van de zaak. Hij is hierop de verdachte achterna gelopen en zag dat deze twee jassen aan had. De beveiligingsmedewerker is teruggelopen naar het warenhuis en hoorde van de diefstal. Hierop is hij weer op zoek gegaan naar de verdachte. Aan het einde van de Haarlemmmerstraat werd de verdachte weer gezien en werd de politie gebeld. De verdachte werd aangehouden. De jas, twee brillen en een riem uit het warenhuis werden in beslaggenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×