Jeugdige Leidenaar gepakt na aanrijding met gestolen brommer

Gisteravond heeft de politie is een 14-jarige bromfietser uit Leiden aangehouden, nadat deze op de Potgieterlaan tegen een personenauto was aangereden. Bij de aanrijding ontstond weliswaar haast geen schade, maar de jongen was niet in het bezit van een bromfietscertificaat en reed, vanwege zijn leeftijd, onverzekerd rond. Hij verklaarde de bromfiets van een vriend te hebben geleend, maar achteraf bleek echter dat de bromfiets gestolen was.

Zowel de 14-jarige Leidenaar en zijn vriend, een 15-jarige Leidenaar, werden aangehouden. De jongens hebben tegenstrijdige verklaringen afgelegd en zijn gedurende het onderzoek in verzekering gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×