Presentatie Büchmania Magazine

Op zaterdag 8 oktober 2005 presenteert het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania in de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht het tweede nummer van het Büchmania Magazine. In het magazine staan uitsluitend artikelen over Boudewijn Büch. Ze zijn geschreven door “kenners” als Guus Bauer, Hans Hafkamp, Frans Mouws en Menno Voskuil. Daarnaast staan er interviews met Harry G. M. Prick, Louis Schouten en uitgever Guus Bauer in het blad. Verder wordt op deze dag de nieuwe website gelanceerd van het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania: //www.buchmania.nl/. Büch woonde in zijn studententijd jarenlang in Leiden. Hij overleed november 2002 op 53-jarige leeftijd.

Het Boudewijn Büch Gezelschap Büchmania is opgericht op 20 september 2002 en heeft zich ten doel gesteld de belangstelling voor, de kennis van en het inzicht in het werk van Boudewijn Büch te bevorderen. Het gezelschap organiseert jaarlijks in december de Boudewijn Büch dag.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×