Ramadan-maaltijd voor jongeren in buurthuis 't Spoortje

Ter gelegenheid van de Ramadan organiseren Marokkaanse jongeren uit Leiden-Noord een Ifthar. Deze Ramadan-maaltijd wordt gehouden op zaterdag 22 oktober van 17.30-22.00 uur in Buurthuis ’t Spoortje. Daarbij zijn alle jongeren van harte welkom. De initiatiefnemers willen door middel van deze maaltijd niet alleen kennismaken met de bezoekers, maar ook informatie uitwisselen over het hoe en waarom van de Ramadan die moslims deze maand houden. “Wederzijds begrip en respect voor elkaars gewoonten zijn een voorwaarde voor een mooie toekomst in Leiden”.

Naast het nuttigen van de maaltijd zal een gastspreker vertellen over het belang van het vasten.

De kaarten voor de Ifthar moeten vooraf worden gekocht. Ze kosten 7,50 euro en zijn te krijgen via Atmane Hamdi: asrir2@hotmail.com of telefoon 06 49110722.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×