Onbekenden dreigen Leidenaar met AIDS

Een 18-jarige jongen uit Leiden is dinsdagmiddag door nog twee onbekende mannen bedreigd met AIDS. De jongen reed met zijn brommer over het Springerpad toen twee mannen hem de weg blokkeerden. Vervolgens lieten ze een met bloed besmeurde hand zien en staken deze in de richting van de jongen, daarbij ‘aids, aids’ roepend. Toen er een vrouw aan kwam rijden, gingen de mannen er vandoor.

De politie stelde onmiddellijk aan de hand van het signalement een onderzoek in. Daarbij werden twee mannen opgepakt, maar deze werden niet herkend door de 18-jarige en de vrouw. De politie heeft de twee vervolgens weer in vrijheid gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×