Relatieproblemen leiden tot klappen

De politie heeft dinsdagavond een 26-jarige en een 24-jarige Leidenaar aangehouden nadat ze een 23-jarige plaatsgenoot hadden mishandeld. Hij zou door de twee in de Van Speijkstraat zijn geslagen zijn. De twee mannen gingen er vervolgens in een auto vandoor, maar de politie kon ze op de Bernhardstraat staande houden. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar bleek dat de bestuurder onder invloed was van alcohol, de uitslag van de blaastest bedroeg 225 ug/l, terwijl de limiet in het verkeer 220 ug/l is. De reden van de mishandeling is te vinden in de relationele sfeer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×