Acht aanhoudingen in mishandelingszaak

De politie onderzoekt de mishandeling van een 37-jarige man uit Leiden. Voor de mishandeling werden afgelopen weekend al vijf jongens en een meisje aangehouden, maar nu is ook het slachtoffer als verdachte gehoord. De Leidenaar zou beledigingen hebben geuit aan het adres van één van de verdachten. daarna ontstond een vechtpartij. De politie heeft in deze zaak uiteindelijk acht personen, zes jongens en twee meisjes uit Leiderdorp en Leiden, tussen de 14 en 20 jaar, aangehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag liep één van de verdachten over de Pelikaanstraat in de richting van de Hooigracht toen hij met twee mannen, de Leidenaar en een vriend, een woordenwisseling kreeg. Op dat moment kwamen vrienden van de verdachte aangelopen. Hierna ontstond er een vechtpartij. De Leidenaar werd vervolgens met een hangslot geslagen, waardoor hij een gebroken neus en diverse andere verwondingen opliep. De politie heeft alle verdachten gehoord. Vier van hen worden vandaag voorgeleid bij justitie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×