Drie aanhoudingen na vernieling brommer en motor

De politie heeft zaterdagochtend drie jongens van 15, 18 en 21 jaar uit Leiden aangehouden wegens vernieling van een bromfiets en een motor. Getuigen, waaronder de eigenaar van de bromfiets, zagen de drie weglopen terwijl de bromfiets op de weg lag. De bromfiets was vanaf een voortuin aan de Lekstraat op de weg gegooid. Verderop in de straat bleek ook een motor te zijn omgegooid. De getuigen zijn de jongens achterna gelopen en zagen hen een flat inlopen. Even later kwamen de drie de flat weer uit, waarna de getuigen de verdachten aanspraken over de bromfiets. Op aangeven van de getuigen wist de politie de verdachten aan te houden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×