Nog steeds getuigen gezocht van mishandeling 2 oktober

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 19-jarige Leidenaar op zondag 2 oktober. De mishandeling werd gepleegd in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 oktober tussen middernacht en drie uur ’s ochtends. De donkergekleurde Leidenaar zou zich op de Nieuwe Beestenmarkt bij de kroegen vervelend hebben gedragen, waarna hij met meerdere bezoekers ruzie zou hebben gekregen. Zijn gedrag was vermoedelijk aanleiding dat hij, ter hoogte van café ‘Van Melzen’, één of meerdere slagen in het gezicht heeft gekregen van een nog onbekende man.

De Leidenaar werd met enkele breuken in het gezicht opgenomen in het LUMC. Eerder meldde de politie een foutief signalement van de dader. Volgens een getuige gaat het om een blanke lange man, ongeveer 1,90 m lang, stevig/gespierd postuur, kort haar. De dader was tussen de 25 en 40 jaar en droeg een trui met een rits.

Getuigen die de mishandeling hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie aan de Langegracht of via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×