Fietser gewond bij aanrijding op Sumatrastraat

Een 15-jarige jongen uit Leiderdorp is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in de Sumatrastraat. De jongen wilde ter hoogte van de Lage Rijndijk oversteken terwijl er een rij auto’s voor de verkeerslichten stond te wachten. Om over te kunnen steken is de jongen tussen de auto’s doorgefietst. Een personenauto reed op dat moment door groen en de bestuurder van die auto, een 21-jarige Leidenaar, zag de fietser plotseling tussen de auto’s vandaan komen en kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Hij schepte de jongen, deze kwam ten val en is met een hersenschudding overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×