Zondagwandeling Specerijen voor Sint Nicolaas

De bakkerijen in Friesland draaien op hoge toeren want Sinterklaas zal zaterdag 12 november in Sneek arriveren. Speculaasjes, taaitaai, kruidnootjes: de smaak van het typische sinterklaasgebak zal u niet onbekend zijn. Maar waar komt die smaak vandaan? Femke Frietema neemt u zondag 13 november mee op wandeling door de kassen van de Leidse Hortus langs peper, kaneel, suikerriet en vanille.

Ook de drankhoek wordt niet vergeten: cacao, koffie en bisschopswijn komen ook aan bod. Omdat onderweg ook verteld over de achtergrond van het Sinterklaasfeest is de wandeling wellicht wat minder geschikt voor ‘kleine gelovigen’.

Zondagwandeling 13 november 2005: Specerijen voor Sint Nicolaas

Waar:
Hortus botanicus Leiden Rapenburg 73 Leiden

Wanneer:
Zondag 13 november 2005

Aanvang:
12.00 uur bij de hoofdingang van de Hortus botanicus Leiden

Duur:
Ongeveer een uur

Kosten:
Bijbetaling van 1,50 euro op de normale entree

Volwassenen 4 euro, 4-12 jaar 2 euro

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×