Gemeenteraad behandelt begroting 2006

Na een eerste sessie op 25 oktober, komt de gemeenteraad vandaag, 8 november, voor de tweede keer bijeen om over de ontwerpbegroting te praten. Tijdens deze raadsvergaderingen geven de tien fracties hun visie op de begroting. Verschillende onderwerpen zijn dan al besproken in de raadscommissies. In een derde en laatste begrotingsvergadering op 9 november zal de raad moties en amendementen indienen. Dat zijn verzoeken of voorstellen om delen van het ontwerp te wijzigingen. Elke fractie kan een motie of amendement indienen. Hierover wordt gestemd en het college gaat dan met de aangenomen moties aan de slag.

Alle vergaderingen zijn live te volgen vanaf de publieke tribune of via de audio-stream op Sleutelstad.nl

Let op: de vergadering van 9 november vervalt!

De raad vergadert op 8 november van 16.00 tot 18.00 uur en vervolgens van 20.00 tot 23.00 uur. Op 9 november wordt de begrotingshandeling vanaf 20.00 uur voortgezet. Beide vergaderingen vinden plaats in de raadzaal van het stadhuis. Als het goed is, wordt de begroting 9 november aan het einde van de avond vastgesteld.

Op bovenstaande tijden kunt u op onderstaande link klikke om de vergadering via internet te volgen.

Klik hier om naar de stream te luisteren.

Een overzicht van eerdere raadsvergaderingen van dit jaar staat op //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/.

De agenda van de komende vergaderingen staat op www.leiden.nl/raad/.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×