Politie zoekt getuigen en gedupeerden van vernielingen

De politie heeft twee mannen aangehouden wegens het plegen van vernielingen in onder andere de Leliestraat en aan de Lammenschansweg. Diverse autospiegels zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vernield, een tuinhek van een woning moest het ontgelden en zijn er groene bakken omver gegooid. De politie kreeg rond 3.45 uur een melding en kon op basis van het afgegeven signalement de mannen aanhouden. Het gaat om twee Leidenaren van 20 jaar. Zij zijn verhoord en  ontkennen iets met de vernielingen te maken hebben. De mannen zijn ondanks dat toch vastgezet. De politie vraagt benadeelden of getuigen zich te melden via het politienummer 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×