Vrouw van handtas beroofd

Een 54-jarige vrouw uit Oegstgeest is zondagmorgen rond 10.15 uur op de Rijnsburgerweg van haar tas beroofd. De vrouw reed op de fiets toen zij ingehaald werd door een mannelijke fietser die haar afsneed en haar tas uit haar fietstassen stal. Hij ging er vervolgens met haar handtas vandoor. De vrouw heeft de man nageschreeuwd en is er achteraan gefietst, maar ter hoogte van de Houtstraat raakte zij de man kwijt. Mogelijk dat getuigen een omschrijving kunnen geven van de man. Deze worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer, of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×