Prins Stephano geinstalleerd bij de Hutspotten

Gisteravond heeft Carnavalsvereniging de Hutspotten het 33e ‘Jubileum Prinsenpaar’ geinstalleerd. Het zijn Prins Stephano de Eerste en zijn echtgenote Prinses Lucie. Prins Stephano de Eerste is in het dagelijks leven Stephan, Vermond bedrijfsleider in Restaurant Koetshuis de Burcht. Zaterdagavond is oud-prins Bertus de Eerste benoemd tot President van de Hutspotten.

Prins Stephano, zoon van voormalig stadsprins Marcus de Eerste, is enigszins bekend met het Prinsschap. Zo heeft hij al diverse jaren het vaandel van de Hutspotten gedragen in de taptoe en in de carnavalsoptocht door Leiden. Het Prinsenpaar gaat samen met de Raad van Elf voor een fantastisch lustrum zorgen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×