Sinterklaasjournaal zorgt voor onrust

De Politie Hollands Midden heeft verschillende meldingen binnengekregen van onrustende bewoners die bij hun voordeur met krijt gemaakte kruizen of cirkels aantroffen. De cirkels en kruizen blijken door kinderen te zijn aangebracht naar aanleiding van het sinterklaasjournaal dat de NPS deze dagen uitzendt. Het verhaal luidt dat het pietenhuis is afgebroken. Daarom zoeken de Zwarte Pieten een slaapplaats. Als er een kruis bij de deur staat dan kunnen pieten er niet slapen, staat er een cirkel dan kunnen ze er wel terecht. De politie dan ook weten dat bewoners zich geen zorgen hoeven te maken over de aangebrachte markeringen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×