Stomdronken bromfietser verliest rijbewijs

Agenten hebben maandagmiddag een 40-jarige man uit Leiden aangehouden die stomdronken op zijn bromfiets zat. De man reed hevig slingerend over de weg rijden waar hij ternauwernood fietsers kon ontwijken. De man werd op straat aan een blaastest onderworpen waar hij een F indicatie blies. Dat betekent dat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol reed. De man blies op het bureau op het ademanalyseapparaat een uitslag van 930 ug/l, terwijl de limiet in het verkeer 220 ug/l is. De man heeft een rijverbod van 11 uur opgelegd gekregen en zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×