Automobilist rijdt in op parkeeragent

Een 21-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn is gisteren op een parkeercontroleur ingereden. De 21-jarige man was kwaad, omdat hij een bekeuring kreeg, toen hij zonder te betalen parkeerde op de parkeerplaats op de Bargelaan achter het Centraal Station. De Alphenaar ging verhaal halen bij de parkeercontroleur en dreigde hem te zullen overrijden. Vervolgens stapte de Alphenaar in zijn auto en voegde de daad bij het woord. Hij reed achteruit het parkeervak uit en reed recht op de parkeercontroleur af. Deze kon nog net wegduiken achter een lantaarnpaal. Bij deze actie werd ook een passerende man bijna aangereden.

De bestuurder stapte uit, bedreigde de controleer opnieuw en reed vervolgens weg in de richting van de Rijnsburgerweg. De politie heeft de Alphenaar vanmorgen aangehouden wegens poging tot doodslag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×