Langebrug in 'vuur & vlam'

Zaterdag 17 december is de Langebrug helemaal in Kerstsfeer. Zowel buiten op straat als binnen in de winkels maken de ondernemers in de straat het gezellig. Overal zullen lichtjes branden en zal de toch al bijzondere en sfeervolle straat nog meer allure krijgen. Op de Langebrug wordt gluhwein geschonken en er worden kastanjes gepoft. Het “Hartkoor” uit Leiden onder leiding van Eric van Bruggen, zorgt voor Kerstliederen.

Verder staan overal vuurkorven en wordt er een gigantisch haardvuur geprojecteerd op een van de historische gevels. Binnen in de winkels wordt het publiek welkom geheten door de winkeliers en op een goed glas wijn getracteerd.

Deelnemende winkels zijn: ’t Spieghel, Fates, Extra Vert, Jasseron, De Hooge Weide, Pomino, Fiori en Second Trend.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×