Vrouw gewond na val over sleepkabel

Donderdagmiddag is een 65-jarige vrouw gewond geraakt bij de rotonde bij de Vijf Meilaan / Rooseveltstraat. De vrouw stak bij het zebrapad tussen twee auto’s door de weg over. Ze had niet gezien dat de voorste auto met een nylon touw aan de tweede auto zat en dat de één de ander trok. De vrouw viel over het touw en liep een schaafwond op aan een been en een pijnlijke rug. Beide bestuurders van de auto’s stapten uit. Een van hen hielp de vrouw overeind.

De twee bestuurders zijn daarna vertrokken zonden persoonsgegevens achter te laten. De politie zal via de gegevens die de vrouw nog kon verstrekken de bestuurders proberen te achterhalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×