Winkeldief na maand opgepakt

De politie heeft donderdagmorgen vroeg, rond 06.15 uur, op de Willem de Zwijgerlaan een 43-jarige Leidse winkeldief aangehouden. De politie was al enige tijd op zoek naar de man die op woensdag 23 november een winkeldiefstal had gepleegd bij een speelgoedwinkel aan het Bevrijdingsplein. Daar nam hij toen twee speelgoedlaptops weg.

Winkelpersoneel achtervolgde hem direct na de diefstal, maar de man wist ze van zich af te schudden. Wel was er een duidelijk signalement opgenomen. De politie had daardoor een vermoeden om wie het ging. Donderdagochtend zagen agenten hem in een auto rijden, lieten hem stoppen en hielden hem aan. Hij is ingesloten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×