Nieuw woonruimtezoeksysteem voor regio Holland Rijnland

Vanaf april komt er een nieuwe website met een zoeksysteem voor huurwoningen en nieuwe sociale koopwoningen van de gemeenten en woningcorporaties in de regio Holland Rijnland: Woonzicht.nl. Voorafgaand aan de invoering van het nieuwe systeem begint op 1 januari een overgangsperiode van drie maanden. Meer informatie is in die periode te vinden op www.duinenbollen.nl, www.huis-aan-bod.nl en vanaf 1 januari ook op www.woonzicht.nl.

Meer beweging op de woningmarkt, meer keuzevrijheid en meer service. Dat zijn de belangrijkste doelstellingen van Woonzicht.nl. Invoering van woonwaarde, het afschaffen van de passendheidseisen (financieel en woninggrootte) en het opheffen van de bindingseisen zijn de middelen om deze doelen te bereiken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×