Politie zoekt dader zwaar vuurwerkongeluk

De 20-jarige vrouw die vannacht aan de Haven zwaar gewond raakte door een zware vuurpijl heeft brandwonden opgelopen in haar gezicht en ligt nog steeds in kritieke toestand in het LUMC. Ze is wel buiten levensgevaar. Haar kindje van 1,5 is gewond geraakt in het gezicht. Een oudere vrouw die naast haar stond heeft last van haar gehoor. De recherche stelt een onderzoek in en houdt een buurtonderzoek om de toedracht te achterhalen. De politie vraagt getuigen om informatie te verstrekken. Dit kan telefonisch via 0900-8844. Ook doet de politie een dringende oproep aan degene die het ongeluk veroorzaakte om zich te melden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×